www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Ruben en de idioten vanaf 29 augustus op tv

Cabaretier Ruben van der Meer (De Lama’s, De Grote Improvisatieshow) gaat in het nieuwe Avrotros-programma ‘Ruben en de idioten’ op zoek naar antwoorden op idiote vragen als ‘Bloedworst maken van je eigen bloed, kan het, of kan het niet?’, ‘Kan een blinde autoracen?’ en ‘Hoe voelt het om overreden te worden door een trein?’

Daarbij wordt hij geassisteerd door cabaretier en tv-presentator Klaas van der Eerden, acteur Fabian Jansen en stand-up comedians Soundos El Ahmadi en Dianne Liesker als zijn ‘idioten’. Zij moeten allerlei bizarre opdrachten uitvoeren om antwoord te krijgen op de vragen.

De serie is een bewerking van het Vlaamse programma Geubels en de Idioten, met Philippe Geubels. Vanaf 29 augustus iedere maandag op NPO3, om 21.30 uur.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.