nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Ruben Nicolai, Jan Jaap van der Wal, Ramses Shaffy recordpoging, Ronald Smink, Hassan el Rahaui, Comedyhuis

Ruben Nicolai zal vanaf eind augustus een van de nieuwe gezichten van RTL Boulevard worden. Hij zal, afwisselend met Winston Gerschtanowitz en Beau van Erven Dorens, het programma een week lang presenteren. Het andere nieuwe RTL Boulevard gezicht, Luuk Ikink, zal iedere dag zijn opwachting in het programma maken. Het programma verhuist ook naar het Leidseplein in Amsterdam.

Jan Jaap van der Wal heeft in de zomerperiode het programma-onderdeel van Ikink overgenomen bij RTL Late Night, maar zal niet diens permanente vervanger worden.

Zondag 21 augustus wordt op het Marktplein in Middenbeemster tussen 11.00-12.00 uur een recordpoging gedaan om het lied ‘Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder’ van Ramses Shaffy met zo veel mogelijk mensen te zingen. Inmiddels zijn er meer dan 500 aanmeldingen. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Liesbeth List en zanger Sjors van de Panne zijn ook aanwezig. Overigens is de kerkdienst in de Beemsterkerk (die ook in teken van het lied staat) een half uur vroeger dan normaal. Dus dan kan men mooi in één keer door.

Comedians Ronald Smink en Hassan el Rahaui sluiten zich aan bij het Utrechtse comedycollectief ‘Comedyhuis’. Zij zijn onder meer te zien op 3 september bij de eerste ‘Comedyhuis Club @ Kargadoor’. Tweemaal per week zal Comedyhuis te zien zijn aan de Oudegracht 36 in Utrecht. Elke dinsdag is er een open mic en op zaterdag een professionele show.
www.comedyhuis.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...