nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Transfernieuws: Rob van Wijk nieuwe directeur De Stoep

Rob van Wijk wordt de nieuwe directeur van theater De Stoep en het Centrum voor de Kunsten in Spijkenisse. Van Wijk volgt per 1 september de huidige directeur Reggy Barra op, die met pensioen gaat.

Van Wijk ziet uit naar zijn nieuwe werkkring: “De gemeente Nissewaard heeft met veel lef de afgelopen jaren geïnvesteerd in cultuur. Met als boegbeeld een prachtig theater De Stoep. Ik vind het geweldig om in zo’n ambitieuze omgeving en in zo’n prachtig theater te mogen werken. De enthousiaste groep medewerkers van zowel het theater als het Centrum voor de Kunsten geven me
alle vertrouwen, dat we de komende jaren verder zullen uitgroeien tot onmisbare culturele peilers van de gemeente Nissewaard. En als theater een prominente plek zullen invullen in theaterland.”

Van Wijk (47) volgde de sociale academie en studeerde bedrijfskunde. Eerder was hij tien jaar lang directeur-programmeur van Schouwburg De Doelen in Gorinchem.

Categorie: Transfernieuws | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.