nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Martijn Koning roast BN’ers op Radio 2

Vanaf morgen roast Martijn Koning iedere laatste vrijdag van de maand een bekende Nederlander in het Radio 2-programma ‘Ekdom in de ochtend. Bij een roast worden mensen, hun leven en carrière liefdevol beledigd. 

Afgelopen dinsdag was Koning al even te horen om uit te leggen wat de bedoeling is. En noemt al wat mogelijke slachtoffers als Mart Smeets, Sylvana Simons, Ivo Niehe. Vrijdag is Irene Moors de gelukkige. Luister hoe ze het bij de perspresentatie aangekondigde item terplekke verzinnen. 
23 aug 2016

Het is overigens niet voor het eerst dat er op de radio wordt geroast. In 2005 deed Wilko Terwijn dat met ‘De roostering’, een rubriek in het ochtendprogramma van Giel Beelen op 3FM. 

Categorie: Op de radio | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.