www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Theater M in Mechelen organiseert Comedy week

Theater M in Mechelen kiest dit jaar voor een speciale start van hun nieuwe theaterseizoen: zij organiseren van 17 september tot 24 september een heuse Comedy week, “The Right to be funny” en dit onder de vleugels van het grote project “Oprecht Mechelen”, een unieke samenwerking tussen alle kunstenorganisaties van de stad Mechelen. Theater M vindt immers dat er terug kan en mag gelachen worden in deze tijden van angst en dreiging. Het recht op humor mag nooit opgeven worden, oftewel “We have the right to be funny!”.

“The Right to be funny” wordt een gecombineerde week van stand-up comedy en improvisatie met spelers uit zowel binnen- als buitenland. De Vlaamse comedians zijn Jeron Dewulf (Foute Vrienden, Advocaat van de Duivel), Christophe Stienlet (Foute Vrienden), Bas Birker, Bert Gabriels en Bill Barberis (Toon in de soapserie Thuis). Uit het buitenland komen Inbal Lori (Israël), Jacob Banigan (Canada), Alan Cox (Engeland) en Javier Pastor (Spanje).

Het programma ziet er als volgt uit:
17/09: Openingsavond met stand-up comedy van Jeron Dewulf en Christophe Stienlet; daarna volgt er “Stand-up for your rights” met Bas Birker, Bert Gabriels en MC Christophe Stienlet
18/09: Improvisatietheater “De weerwolven”, gevolgd door Improvisatietheater “Play or die” (beide delen zijn in het Nederlands)
21/09: Openingsavond Internationaal Improfestival (Engelstalig): show “Who done it?”
22/09: Imposhow “Injustice for all”
23/09: Improshow “See you in Court”
24/09: Improshow “Inglorious Justice” Tarantino Night

Meer info:
Comedy week The Right to be funny

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...