nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaret op Uitfeest in Utrecht

Op 4 september wordt in Utrecht de opening van het culturele seizoen feestelijk ingezet met film, theater, muziek en dans. De dag gaat van start met de eerste editie van de Urban Culture Run Utrecht, een hardloopevenement doorheen het historische centrum van Utrecht.

Daarna vinden er op verschillende locaties in de stad voorstellingen plaats, waarbij er ook veel plaats is voor cabaret.

In de Kargadoor geeft het Comedyhuis een mini-festival: de comedians tonen hun kunsten en verder zal er ook live-muziek, kunstexpositie en theater zijn.

In het Schiller Theater vindt er een cabaret-carrousel plaats: meerdere comedians zullen deze namiddag verschillende keren optreden. Je kan hier gaan kijken naar Overdijk & Koevoet, Kees Scholten & Margreet Markerink, Lotte Hondebrink, Vincent Geers en Jan van Piekeren. Om 15u00 wordt de carrousel wel even stopgezet: dan is het tijd voor de uitreiking van de Nederlandse Oeuvreprijs Kleinkunst en Cabaret 2015-2016.

Ook in het Werftheater spelen enkele comedians die namiddag een set: Pieter Jouke, Kees van Amstel, Narsingh, Marlon Kicken, Lankmoed en Anne Jan Toonstra.

Meer info:
Uitfeest Utrecht

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...