www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Lebowski’s opent de deuren – nieuwe comedyclub in Antwerpen

Op 3 september vindt de grote opening plaats van comedyclub Lebowski’s in Antwerpen-Berchem. Kamal Kharmach is MC die avond en kondigt Nederlanders J.S. en Bram Van de Velde aan en de Vlaamse comedyheld Jacques Vermeire sluit de show af. De kaartverkoop is gestart.

Kharmach en Van der Velde, die nu al enige tijd in Antwerpen woont, zijn enkele van de initiatiefnemers achter Lebowski’s. De afgelopen maanden hebben zij keihard gewerkt om het oude gebouw van Café des Arts’ tegenover Berchem Station om te bouwen tot comedy hotspot.

– Op woensdag vindt regelmatig de English Comedy Night plaats. De eerste editie is op 21 september, met Canadees John Hastings en Ier Tom O’Mahony. Verder spelen op 23 november Australiër Damian Clark en Ier Keith Farnan en op 7 december Alfie Brown uit Engeland en Daliso Chaponda uit Malawi. Meer data en namen worden later bekend gemaakt.
– Elke donderdag is er de open mic in de achterzaal. En elke vrijdag en zaterdag om 21.00 uur staan de professionele comedyshows op het programma.
– Op zondagmiddag kan je in Lebowski’s terecht voor een all you can eat-brunchbuffet. En op maandag en dinsdag ben je van harte welkom om een drankje te doen.

Gedurende de eerste weken staan er optredend gepland van o.a. Kamal Kharmach, Arie Koomen, Bas Birker en Erhan Dermici.

Meer info en voor kaartverkoop:
Lebowski’s

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.