www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Eerste namen bekend voor ICFR 2016

De eerste namen van het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) zijn bekend. Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober kun je kijken naar internationale stand-up comedy acts van onder andere: Jimmy Carr (UK), Red Bastard (US), Craig Hill (UK), Jimmy McGhie (UK), Brendon Burns (UK), Zenjiro (JAP), Sofie Hagen (DK), Francesco Di Carlo (ITL) en Gina Yashere (UK).

In totaal zullen er tijdens het festival meer dan 50 nationale en internationale comedy shows plaatsvinden.

Het International Comedy Festival Rotterdam (ICFR) is een meerdaags internationaal comedyfestival dat in 2014 voor de eerste keer werd georganiseerd. Het festival is een staalkaart van bekende en minder bekende artiesten uit binnen- en buitenland. Tijdens het festival komen diverse facetten van kleinkunst, comedy en cabaret voorbij. Er zijn zowel Engels- als Nederlandstalige shows.

Toegang vanaf 16 jaar. Naast comedy staan ook spoken word, humorlezingen, cabaret en straattheater centraal. Dit alles aangevuld met food, drinks en muziek. Het festival vindt plaats in Rotterdam-Zuid op Katendrecht en de Wilhelminapier.

Voor meer info:
www.icfr.eu

Categorie: Festivals | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.