www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Piet De Praitere gezicht campagne “Brugge maakt ruimte”

Piet De Praitere is het gezicht van de campagne “‘Brugge maakt ruimte”. In een campagnefilmpje maakt De Praitere komaf met overbodige kerken, ‘plukkevorte’ bossen en een meer dat je beter droog kunt leggen om er op te bouwen.

De Vlaamse stad Brugge wil werk maken van een nieuw ruimtelijk beleidsplan en daarom roept ze Bruggelingen op om hierover na te denken en te debatteren. Campagnefietsen zullen de stad doorkruisen om mensen te informeren en er vinden er ook stadsdebatten plaats tussen gastsprekers en experts en de Brugse bevolking.

Van 11 tot 18 september vindt er de “Week van de ruimte” plaats in Brugge en om dit in de aandacht te brengen, werd er een campagnefilmpje gemaakt, waarbij Piet De Praitere een ambitieuze projectontwikkelaar speelt.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...