www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Freek de Jonge, Grand Cafe Klunder, Paulien Cornelisse, Maurice Hermans

In de laatste week van december speelt Freek de Jonge in het DeLaMar Theater in Amsterdam “Dit is geen oudejaarsconference”, een mengelmoes van vrolijke en leerzame momenten uit zijn collegeserie “Mijn Koude Oorlog” alsook een vooruitkijken naar de Tweede Kamerverkiezing van 2017.
Dit is geen oudejaarsconference

Vrijdag 2 september is in Alkmaar naast Theater De Vest een nieuw theatercafé geopend, Grand Café Klunder. Vernoemd naar de cabaretier Bert Klunder, die woonde in Alkmaar en tot zijn dood in 2006 regelmatig op het terras te vinden was.
www.facebook.com/KlunderAlkmaar/

Van 2 t.e.m. 25 september vindt er in Amsterdam de Boekenparade plaats: gedurende drie weken zullen hier boeken en verhalen centraal staan. Op 10 september komt Paulien Cornelisse naar de Boekenparade: tijdens “High tea & books” wordt ze geïnterviewd en zal ze vertellen over haar karakters, haar favoriete boeken en het uitgeefavontuur.
Meer info:
De Boekenparade

Maurice Hermans gaat in de maand september wekelijks zijn gedichten voorlezen op Daily Channel TV. Hij zal ook te horen zijn op de Nationale Ziekenomroep, waar hij ook iedere week een nieuw gedicht of verhaal komt vertellen.
Meer info:
Daily Channel tv
Nationale Ziekenhuisomroep

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...