nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Steve-O met comedy show naar Nederland en België

Steve-O komt met zijn comedyshow “The End of The World Tour” naar Nederland en België. Hij speelt drie keer in Nederland: op 19 december staat hij in de Oosterpoort in Groningen, op 20 december in TivoliVredenburg in Utrecht en op 21 december in poppodium 013 in Tilburg. Op 6 december speelt hij in Theater Elckerlyc in Antwerpen.

Steve-O werd bekend door de serie JACKASS op MTV, waarin hij gevaarlijke stunts deed. Na het einde van JACKASS-serie volgden nog vier JACKASS-films, waarna hij met succes zijn eerste stappen in de wereld van de stand-up comedy zette, wat leidde tot optredens in 38 landen. Zijn eerste comedy special “Guilty as Charged” ging recent in première op Showtime en had uitstekende kijkcijfers. Zijn nieuwe stand-up show “The End of the World Tour” was een ongelooflijk succes in de US en het is met deze show dat Steve-O naar Europa komt.

Ticketverkoop voor alle shows start nu vrijdag om 11 uur.
www.de-oosterpoort.nl
www.tivolivredenburg.nl
www.013.nl
www.ticketmaster.nl
www.elckerlyc.be

Categorie: International | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...