www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Tweede seizoen Padoem Patss met nieuw gezicht: Bert Gabriëls

Vanaf 14 oktober is het tweede seizoen van Padoem Patsss, de oneliner show, te zien bij BNN. Met één nieuw gezicht: de Vlaamse stand-up comedian Bert Gabriëls. Rob Scheepers, Pieter Jouke, Jordi van de Bovenkamp, Johan Kampman, René van Meurs, Riza Tisserand, Roel C. Verburg en Cyril Directie keren terug. Kasper van der Laan moet verstek laten gaan vanwege andere tv-verplichtingen.

Vandaag deelde Gabriëls een foto van achter de schermen waar hij zich met o.a. Pieter Jouke dames en heren, Van Meurs en Verburg aan het voorbereiden is op de try-out vanavond in Theater Bellevue. Volgende week 19 september zijn de eerste tv-opnames in Bellevue. Die zijn al uitverkocht, maar er zijn nog wel kaarten voor 10 en 24 oktober.
Theater Bellevue: Padoem Patsss

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.