www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

An Nelissen stopt met toeren

An NelissenDe Vlaamse cabaretière An Nelissen heeft aangekondigd dat ze gaat stoppen met theatertournees. Komend seizoen zal ze wel nog toeren met “De gelukmonoloog”, wat haar laatste cabaretvoorstelling zal worden.

Nelissen begon haar carrière als actrice en maakte daarna de overstap naar cabaret. Sinds 1997 bracht ze telkens een monoloog over herkenbare thema’s en verhalen. Haar vorige cabaretvoorstellingen heten “Vaginamonologen”, “Menopauzemonoloog” en “Mannenmonoloog”.

In haar laatste solovoorstelling draait alles om geluk. Voor de één is geluk een gezellige namiddag met de familie, voor de ander véél geld, voor weer een ander staat het gelijk aan “eeuwige jeugd”, of aan een goede man/partner. Nelissen gaat in haar laatste voorstelling het gevecht aan met al die waanbeelden over “het geluk”. “De gelukmonoloog” gaat op 11 oktober in première in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. De (voorlopig) laatste voorstelling is op 20 mei in Ieper.

Het is nog niet gekend wat Nelissen hierna gaat doen, alhoewel ze naar eigen zeggen wel al plannen heeft.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...