www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuwe Vlaamse komische tv-reeks “It’s showtime” met verschillende comedians als gastacteur

De Vlaamse televisiemaker Bart De Pauw heeft een nieuwe komische tv-reeks geschreven, “It’s showtime”. Hierin wordt het verhaal van een 22-jarige jongen verteld, die het absoluut wil maken in de showbizz, maar helaas heeft hij geen talent. De reeks zal in het voorjaar van 2017 op Eén en via de digitale kanalen van Telenet te zien zijn.

De hoofdrollen worden vertolkt door o.a. De Pauw zelf, Stijn Steyaert en Tom Audenaert. Maar verschillende comedians zullen ook een gastrol spelen in deze reeks: Kamal Kharmach, Piet De Praitere, Dries Heyneman, Wannes Cappelle en Manou Kersting.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...