nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

International Comedy Festival Rotterdam op 7, 8 en 9 oktober

Op vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 oktober staat Rotterdam in het teken van comedy, met meer dan 50 nationale en internationale stand-up comedians. Ook spoken word, humorlezingen, cabaret en straattheater staan in de line-up. Aangevuld met food, drinks en muziek! Ook deze editie vindt plaats in locaties op Katendrecht en de Wilhelminapier.

Met optredens van Alex Ploeg, Andries Tunru, Arie Koomen, Bastiaan Geleijnse (Fokke en Sukke), Berit Companjen, De blonde jongens en Tim, Bugra Gedik, Daan van der Hoeven, Duet Siglette, Emiel van der Logt, Eric van der Woude, Eric van Sauers, Esther van der Voort, Felix Heezemans, Gerthein Boersma, Hank, Harry Glotzbach, Jennifer Evenhuis, Kasper van der Laan, Kees van Amstel, Leon van der Zanden, Mark Waumans, Martijn Oosterhuis, Max van den Burg, Maxim Hartman, Michael Sanches, Nigel Williams, Onno Lolkema, Op Sterk Water, Pieter Jouke, Rayen Panday, Ronald Smink, Ronald Snijders, Ruud Smulders, Samir Fighil, Stefan Pop, Tim Hartog, Victor Luis van Es, Wilko Terwijn, Yordhaira Moerman.

En Engelstalige comedy van Alfie Brown, Brendon Burns, Craig Hill, Francesco de Carlo, Gina Yashere, Jimmy Carr, Jimmy Mcghie, Pete Johansson, Red Bastard, Sofie Hagen, Zenjiro.

Het is aan te bevelen om op de fiets te komen, want de locaties streken van SS Rotterdam en Katendrecht tot Hotel New New York en het Nieuwe Luxor Theater.

Toegang vanaf 16 jaar. Naast comedy staan ook spoken word, humorlezingen, cabaret en straattheater centraal. Dit alles aangevuld met food, drinks en muziek. Het festival vindt plaats in Rotterdam-Zuid op Katendrecht en de Wilhelminapier.

Voor meer info:
www.icfr.eu

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.