nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Comedy Central roast in NL, Raf Walschaerts, Wannes Cappelle, Youp van ’t Hek, Freek de Jonge

Comedy Central gaat een Nederlandse versie maken van ‘The Roast of…’ met BN’ers in de hoofdrol. In de eerste editie staat Gordon centraal.. Wie de rol van Roast Master krijgt toebedeeld wordt binnenkort bekendgemaakt.
meer info

Small Zoo is een reeks concerten met all things jong en wild van de Belgische Jazz – deze optredens vinden plaats in de Arenbergschouwburg in Antwerpen. Voor ieder concert worden een gast uitgenodigd, die mee zal spelen. Op 6 oktober staat Raf Walschaerts mee op het podium, op 15 december is het de beurt aan Wannes Cappelle.
Small Zoo

Het Jopie Huisman Museum in Workum viert zijn dertigjarig jubileum met tentoonstelling “Mijn Jopie”. Dertig verhalen zetten de Friese autodidacte meesterschilder Jopie Huisman op verrassende wijze in de schijnwerper. Youp van ’t Hek en Freek de Jonge dragen ook hun steentje bij met hun verhaal.
www.workum.nl

Categorie: Divers | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...