www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nabil is Roadie bij KPN Presenteert

Het digitale kanaal ‘KPN Presenteert’ komt met een variant van het tv-programma ‘Uitzonderlijk vervoer’. In Roadie is comedian Nabil Aoulad Ayad roadie van muzikanten als Broederliefde, Direct, Maan en B-Brave. Hij haalt ze thuis op, breng ze naar hun optreden en loopt backstage met ze mee.

“Ook heeft Nabil voor elke artiest een spectaculaire verrassing in petto om de dag onvergetelijk te maken. Zo heeft hij Maan verrast door samen te gaan stuntvliegen en werd B-Brave getrakteerd op hamburgers door achteruit door MC Drive te rijden. Door al deze bijzondere momenten komt Nabil alles over de artiesten te weten en biedt hij de kijker een unieke blik achter de schermen. Humor, ontboezemingen en muziek staan centraal bij ‘Roadie’.”

Vanaf donderdag 13 oktober wekelijks via kanaal 18 & on demand.
www.kpn.com/roadie

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.