nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Boudewijn de Groot – Compleet (LP)

Volgende maand verschijnt “Boudewijn de Groot – Compleet”, een box met 12 studioalbums, waarvan er 3 niet eerder op vinyl verschenen zijn, en één nieuwe LP met non-album singles en b-kantjes. De drie albums die nooit eerder op vinyl verschenen, zijn “Nieuwe Herfst”, “Het Eiland In De Verte” en “Lage Landen” – deze werden alledrie opnieuw gemastered voor deze uitgave.

“Boudewijn de Groot – Compleet” is een gelimiteerde vinylbox met een oplage van slechts 500 stuks. Per album zit er ook een booklet met een toelichting en persoonlijke herinneringen van de Groot. De box bevat tevens een niet eerder gepubliceerde, gesigneerde foto.

Categorie: CD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...