www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Jan Beuving, Erik van Muiswinkel, Justus van Oel, Lieven Scheire, Howard Komproe, Paul de Leeuw

Cabaretier en wiskundige Jan Beuving is te gast in De Taalstaat. Zijn nieuwe, tweede cabaretprogramma heet Raaklijn. Dat gaat volgende week zaterdag in première in de kleine zaal van Bellevue in Amsterdam.
15 okt 2016

Vanavond is in de Leidse Schouwburg de premiere. Hét theater waar het in 1985 voor ze begon. Justus van Oel en Erik van Muiswinkel wonnen in dat jaar het Leids cabaret Festival. Met de caberetgroep Zak & As toerde ze daarna tot in 1991 Nederland door. Justus van Oel koos toen verder te gaan als columnist en scriptschrijver. Erik van Muiswinkel bleef in het cabaret, en trad op in klein gezelschap of solo. Nu 25 jaar later staan ze toch weer samen op de planken met: Erik van Muiswinkel en Justus van Oel vertellen een FILM. Beide heren zijn te gast in de studio van de Nieuwsshow op Radio 1.
15 okt 2016

Lieven Scheire was panellid in de komische Radio 2 (BE) quiz De Zoete Inval.
15 okt 2016

Howard Komproe bij Gijs 2.0, over hoe Padoem Patsss begonnen is en de speech van Mark Rutte.
14 okt 2016

Paul de Leeuw bij Goeiemorgen Lex op 100%NL. Hij won de Gouden Stuiver 2016 voor Pauls puber kookshow.
14 okt 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...