www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: eerste solosingle Thomas Acda, William Boeva, Wannes Cappelle

Thomas Acda heeft zijn eerste solosingle gemaakt, “De Marathon”. Dit zal tevens het titelnummer zijn van de theaterversie van de gelijknamige film “De Marathon”, die volgend jaar in première gaat. We schreven al eerder dat Acda de muziek voor dit theaterstuk zou schrijven. Meer nummers van de soundtrack zullen daarom ook nog volgen.

Op 22 en 23 oktober vindt in Flanders Expo Gent “Facts” plaats, het grootste comics-, sci-fi- en animefestival in de Benelux. Vele acteurs uit sci-fi films, waaronder Sean Astin, zullen acte de présence geven. Er zijn signeersessies, fotoshoots, workshops, … In Hal 4 vindt er Boerkes Tekenbattles plaats. Tekenaar Pieter de Poortere, bekend van de Boerke-cartoons, zal op beide dagen een tekenbattle met andere cartoonisten aangaan: op zaterdag met Lectrr en op zondag met Kim Duchateau. Scheidsrechter van de tekenbattle op beide dagen is William Boeva.
Facts Gent

Wannes Capelle zal met zijn band Het Zesde Metaal optreden tijdens de Radio 1 Sessies op Radio 1 (BE) op 16 november. De centrale artiest is de curator van de avond en mag in deze hoedanigheid enkele gasten uitnodigen. Capelle & Het Zesde Metaal zullen die avond enkele nummers spelen met Johannes Verschaeve (The Van Jets), Lara Chedraoui (Intergalactic Lovers), Koen Wauters, Tine Reymer en Tamino.
Radio 1 Sessies

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...