nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

TV-opnames Oeloek

Woensdag 2 november worden er in het Zaantheater in Zaanam tv-opnames gemaakt van de voorstelling ‘OpSchm├╣ck’ van Oeloek.

Oeloek bestaat uit Kevin Jolly, David Meijer, Jantijn Prins en Carlijn van Rij. Zij maken fysiek cabaret waarin ontroerende, intieme momenten worden afgewisseld met spektakel. In 2015 kreeg de groep de Stijgend Applaus stipendium.

“OpSchm├╣ck gaat over te veel franje en loze beloftes. In een tijd waarin alles verkoopbaar is en aan de man gebracht moet worden, komt Oeloek met de meest legendarische theater-mega-hit-sensatie life-changing bucketlist-vernietigende oerknal-overtreffende voorstelling van het seizoen.”

Voor de voorstelling zijn nog kaarten verkrijgbaar:
www.zaantheater.nl

Categorie: Op tv | Meer over: , , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.