nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Comedy en meer bij Kampvuur in VondelCS

VondelCS in Amsterdam brengt in de herfst en winter elke maand ‘Kampvuur’, een try-out podium voor ’talentvolle verhalenvertellers’. De artiesten vertellen verhalen, maar allemaal op hun eigen en dus verschillende manier. Je wordt getrakteerd op een spektakel van stand-up comedy, cabaret en meer. De line-up bestaat uit Nederlands en buitenlandse gevestigde artiesten en aanstormend talent.

De eerstvolgende keer is op 25 oktober. In de line-up cabaretier Marco Horta Lopes, comedian Hassan el Rahaui, de Vlaamse comedian Peter Kluppels en mentalist en illusionist Daniel de Ronde. Presentator van de avond is Said El Hassnaoui.

Volgende edities van Kampvuur vinden plaats op 29 november, 27 december en 31 januari.
meer info en kaarten

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.