www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Jörgen Raymann, Thomas Acda, Jasper van Kuijk, Paul de Munnik, Veerle Malschaert, Buziau, Kees Torn

Jörgen Raymann te gast bij Volgspot.
18 okt 2016
kijkje in de studio via Facebook Live

Thomas Acda bij Helemaal Haandrikman over zijn nieuwe single “De Marathon”, de titeltrack voor de theatervoorstelling De Marathon, die in het voorjaar van 2017 in première gaat.
18 okt 2016

Jasper van Kuijk in het radioprogramma ‘Nieuwe feiten op de Vlaamse Radio 1.
18 okt 2016

Jasper van Kuijk is de weekgast in ‘Nooit Meer Slapen’ op de Nederlandse Radio 1. Van Kuijk schreef een boek, “Hoe moeilijk kan het zijn”, over dingen die het leven makkelijker zouden maken, maar uiteindelijk moeilijker maken. In deel 1 heeft hij het over het huis en welke moderne technieken het leven hier moeilijker maken.
18 okt 2016

Paul De Munnik was eveneens te gast bij Nooit meer slapen. Hij heeft het over Acda & de Munnik, solo gaan en hij doet de rubriek “Open Kaart”, waarin hij persoonlijke vragen over leven en werk beantwoordt.
18 okt 2016

Veerle Malschaert was te gast in het Radio 1 (BE) programma De Bende van Annemie. Ze komt praten over haar nieuwe voorstelling, Boegbeeld.
18 okt 2016 (vanaf 01:07:00)

Johan Franciscus Buziau was de meest populaire komiek in Nederland tijdens het interbellum. Scenarioschrijver en cabaretier Fred Florusse wil hem weer onder de aandacht brengen met een grootse musical-revue, getiteld ‘Buziau’. Hij is te gast bij ‘Met het oog op morgen’, evenals Maurice Hermans, zoon van Toon Hermans die een groot bewonderaar van Buziau was.
16 okt 2016

Kees Torn te gast bij Passaggio. Torn vertelt presentator Lex Bohlmeijer over de muziek van zijn leven.
11 okt 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...