www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Snapje wint Cinekid Gouden Kinderkast

Snapje? van de NTR heeft zojuist de Cinekid Gouden Kinderkast prijs gewonnen. In de reeks wordt met een videoclip van 2 minuten een basisprincipe uitgelegd of basisregel aangeleerd. Wanneer eindigt een werkwoord op -d of -dt? Hoe tel je breuken op? En hoe onthoud je rijtjes makkelijker? Waardoor je het snapt. Snapje?

De teksten zijn van de hand van cabaretiers Kees Torn, Jan Beuving en Katinka Polderman. Muziek en zang zijn van Racoon, Akwasi, De Staat, Maaike Ouboter, Sonja van Hamel, Lucas Hamming en Whole Lot Of People. En animatoren Mascha Halberstad, Sverre Fredriksen en Elmer Kraan maakten de video’s.

Breuken optellen, hoe doe je dat? Muziek: Akwasi, tekst: Jan Beuving, video: Mascha Halberstad.

Meer filmpjes staan er hier:
Youtube-kanaal van Het Klokhuis

Categorie: Prijzenfestival | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.