nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Halve finalisten Humo’s Comedy Cup 2016 bekend

Deze week vonden de vijf voorrondes plaats voor Humo’s Comedy Cup 2016. Uit de 64 kandidaten werden er acht geselecteerd voor de halve finale.

De halve finalisten zijn: Peter Kluppels, Gerben Thijs, Intgeniep, Berit Companjen, Jeroen Verdick, Jens Dendoncker, Sander VDV en Wim Janssens. Hiernaast kregen enkele kandidaten ook een eervolle vermelding: Tim Goditiabois, Soe N’Suki, Nathan Hallemans, Jasper Posson, Jan Linssen en Vincent Voeten, maar zij konden helaas niet doorstoten tot de volgende ronde.

De halve finale vindt plaats op donderdag 17 november in de Minardschouwburg in Gent. Presentatie is in handen van Bas Birker en Seppe Toremans verzorgt het gastoptreden. De finale op 14 december in de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Meer info:
www.humo.be/comedycup

Categorie: Festivals | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...