nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Tim Fransen, Paul de Leeuw, Jacques Klöters, Anke Laterveer, André van Duin, Jasper van Kuijk, Luk Wyns, Thomas Acda

Tim Fransen in het Radio 1-programma Nooit Meer Slapen. Zijn voorstelling ‘Het failliet van de moderne tijd’, die hij nog tot februari speelt, gaat over de vraag of het leven het waard is geleefd te worden.
25 okt 2016

Paul de Leeuw bij Ekdom in de ochtend op Radio 2. Hij wordt komende vrijdag geroast door Martijn Koning.
25 okt 2016

Jacques Klöters in Nooit Meer Slapen over het boek “Visite uit de hemel”, waarin Klöters zijn herinneringen aan de gesprekken en interviews die hij met Wilmink had, heeft opgeschreven.
25 okt 2016

Klöters was een dag eerder bij Nieuws en Co te horen.
24 okt 2016

Cabaretiere en auteur Anke Laterveer 4 uur lang te gast in het radioprogramma Nachtkijkers. Vorige maand kwam haar debuutroman ‘Lefbek’ uit.
24 okt 2016

André van Duin in De Perstribune over de finale van Heel Holland Bakt.
23 okt 2016

Jasper van Kuijk in Weekend Rick op Radio Veronica over zijn nieuw boek, ‘Hoe moeilijk kan het zijn?’
22 okt 2016

Luk Wyns was de centrale gast in het Radio 2 (BE) programma De Rotonde. Hij sprak o.a. over zijn overstap naar de commerciële zender VTM en de reeks Crimi Clowns, die van zijn hand is.
23 okt 2016

Thomas Acda in Goeiemorgen Lex. Acda vertelt dat hij eigenlijk wel van musicals houdt en praat ook over de muziek, die hij voor de theatervoorstelling De Marathon heeft geschreven.
20 okt 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...