nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

DVD-opnames Bas Birker in Antwerpen

Enkele Vlaamse stand-up comedians, waaronder Wouter Deprez en Bert Gabriëls, kondigden gisteren op Facebook al aan dat er vandaag groot nieuws bekend gemaakt ging worden. En dat nieuws is dat Bas Birker op 27 december in het Antwerpse Sportpaleis zal optreden.

Birker is hiermee de eerste Nederlandse comedian, die in het Sportpaleis optreedt. De grote concertzaal wordt die avond omgetoverd tot een intiem theater met tweehonderd plaatsen. Zijn show “Sowieso” wordt die dag ook opgenomen voor DVD. Wie Birker in het verleden al heeft zien optreden, weet dat je nooit op voorhand weet wat je kan verwachten. Hij improviseert erop los, waardoor geen enkele show dezelfde is.

“Sowieso” ging in januari 2015 in première in CC Merksem, vlakbij het Sportpaleis. Daarom dat Birker het een goed idee vond om de tournee van zijn theatervoorstelling af te sluiten in een zaal vlak bij dit Cultureel Centrum.

Er zullen twee voorstellingen zijn, een matinee om 16u en een avondvoorstelling om 20u.

Meer info + kaartverkoop:
www.livecomedy.be

Categorie: Extra voorstelling | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...