www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Liesbeth List, William Boeva, Kirsten van Teijn

Liesbeth List zal vanaf september 2017 langs de Vlaamse theaters trekken met een hommage aan Ramses Shaffy. Dit zal ze samen doen met de Vlaamse (kleinkunst)zangers/acteurs Jelle Cleymans en Bert Verbeke. Het drietal zal worden begeleid door een trio muzikanten o.l.v. pianist Dirk Schreurs die ook tekent voor de arrangementen.

William Boeva presenteert al enkele weken op Ketnet, de Vlaamse kinderzender, “Boeva & the games”, een tv-programma waarin hij in de wereld van het gamen duikt. Aanstaande zondag organiseert Ketnet het Ketnet Game Event in Gent. In het gezelschap van William Boeva kunnen kinderen hier de laatste trends ontdekken en weten wat er hip zal zijn in 2017. Op het Ketnet Game Event zal je ook “Boeva The Game”, het computerspelletje met Boeva in de hoofdrol, kunnen spelen. Spelen gaat trouwens ook thuis vanachter je computer.
Boeva The Game

Kirsten van Teijn werd genomineerd voor de Rabobank Cultuurprijs Podiumkunsten 2016. Uitreiking is zondag, 30 oktober.

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...