nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Marc-Marie Huijbregts in nieuwe reeks Samson en Gert

Marc-Marie Huijbregts zal te zien zijn in de nieuwe reeks van kinderserie Samson en Gert. In deze afleveringen verblijven Samson en Gert en hun vrienden op een camping. Huijbregts zit achter de receptie en speelt Jaap Mengelmoes, de zoon van de vroegere buurman van Samson en Gert.

Het is niet voor het eerst dat Huijbregts op de Vlaamse tv te zien is. Eerder was hij deelnemer aan De Slimste Mens, dit seizoen maakt hij zelfs deel uit van de jury. Daarnaast is hij sinds 2015 panellid bij ‘Het zijn net mensen’, gepresenteerd door Gert Verhulst.

Samson en Gert is in het voorjaar van 2017 te zien bij Ketnet.

Categorie: Op tv | Meer over:
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.