www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugkijken: Paulien Cornelisse, Erik van Muiswinkel, Justus van Oel, Jörgen Raymann, Ronald Snijders, Wim Helsen, Jan Jaap van der Wal,

Paulien Cornelisse over Van Kooten en De Bie in De Wereld Dendert Door.
2 nov 2016

Erik van Muiswinkel en Justus van Oel waren te gast in Koffietijd bij RTL. Ze hadden het o.a. over hun nieuwe voorstelling, “Justus van Oel en Erik van Muiswinkel vertellen een film”.
2 nov 2016

Jörgen Raymann was te gast bij Pauw. Samen met Joyce van Blerck kwam hij uitleg geven over de ziekte van Huntington, een onomkeerbare spierziekte waar nog geen medicijn voor bestaat. Van Blerck lijdt aan deze ziekte en richtte de Joyce Foundation op om geld in te zamelen voor onderzoek naar genezing van deze ziekte. Raymann is ambassadeur van de stichting.
1 nov 2016

Te gast in dezelfde uitzending was Ronald Snijders: hij kwam praten over zijn nieuwe voorstelling “Welke Show”, die volgende week in première gaat, en over zijn grote voorbeeld, Toon Hermans.
1 nov 2016

Winteruur met Wim Helsen.
1 nov 2016

Jan Jaap van der Wal is woordvoerder voor een Syrisch gezin, dat met uitzetting bedreigd wordt, en was in deze hoedanigheid te gast in het satirische CANVAS-programma De Ideale Wereld.
1 nov 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , , , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...