www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Foute Vrienden terug met tweede seizoen

Aanstaande donderdag keren de ‘Foute Vrienden’ terug op RTL5 met een tweede seizoen. Wekelijks om 21.55 uur.

Van medewerker in een dierenwinkel tot schoenenverkoper en van golfinstructeur tot slager. Klaas van der Eerden, Pepijn Gunneweg, Pim Muda en Albert Jan van Rees proberen elkaar telkens in gênante situaties te brengen. Telkens krijgt één van hen in publieke situaties middels een oortje opdrachten ingefluisterd. Het programma is naar voorbeeld van de Vlaamse ‘Foute vrienden’ en het Amerikaanse origineel ‘Impractical jokers’.

In de eerste aflevering laten de vrienden zien dat ze (o)ogenschijnlijk veel verstand hebben van lenzen en brillen als opticien. Ze houden een klein marktonderzoek naar vruchtensap waarbij ze vrij intieme en pikante vragen moeten stellen en doen ze boodschappen met een heel apart lijstje. Als taxichauffeur moeten ze ongemakkelijke opmerkingen er doorheen zien te fietsen en de belachelijke situaties tijdens een baantje als bioscoopmedewerker zijn hélemaal niet te filmen.

‘Foute Vrienden’ is een productie van BlazHoffski Productions BV.

Categorie: Op tv | Meer over: , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.