www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: 24 uur met, Jasper van Kuijk, William Boeva, Toon Hermans

De eerste gasten van de sport editie van ’24 uur met’ op KPN Presenteert zijn bekend. Presentator Peter Heerschop brengt 24 uur door met onder meer windsurfer Dorian van Rijsselberghe, voormalig hockey-international Ellen Hoog en voormalig profvoetballer Pierre van Hooijdonk.

Jasper van Kuijk gaat het festival Cameretten in Rotterdam presenteren. Dat vindt dit jaar van 23 tot en met 26 november plaats in het Luxor-theater. Van Kuijk won het festival zelf in 2010.

De Gezinsbond in Vlaanderen organiseert verschillende voordrachten in het kader van kinderen en gamen: wat kinderen zo leuk vinden aan gamen en hoe ouders hun kinderen kunnen helpen om hier op een goede manier mee om te gaan. William Boeva, die een tv-programma over gamen presenteert, zal telkens een gastoptreden verzorgen.
www.gezinsbond.be/gamen

Het Sittardse museum De Domijnen heeft een nieuwe, kleine, expositie geopend: Zittesje Revuu. Toon Hermans zette zijn eerste stappen op de planken in deze Zittesje Revuu. Deze kleine expo gaat over de geschiedenis van de Sittardse revue.
www.dedomijnen.nl

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...