www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Griffioen Zuidplein Cabaret Festival: inschrijving geopend

2012-03-02-elk-gzcfTalenten kunnen zich vanaf heden aanmelden voor het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival. De elfde editie van het festival wordt georganiseerd door de Griffioen in Amstelveen en Theater Zuidplein in Rotterdam. Het festival richt zich op het scouten van (onbekend) cabarettalent en biedt hen een springplank naar de grotere landelijke cabaretfestivals.

De auditie vindt plaats op zaterdag 14 januari 2017 in De Griffioen te Amstelveen. Acht halve finalisten zullen op vrijdag 17 en zaterdag 18 februari 2017 in Theater Zuidplein strijden om een finaleplaats. Kandidaten kunnen zich inschrijven via onderstaande link:
www.griffioenzuidpleincabaretfestival.nl

Eerdere finalisten/winnaars van het festival: o.a. René van Meurs (winnaar jury- en publieksprijs Cameretten 2012, Comedytrain), Dara Faizi (winnaar jury- en publieksprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2010), Kirsten van Teijn (winnaar jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs Groninger Studenten Cabaret Festival 2013), Wouter Monden (winnaar Culture Comedy Award 2010) en Felix Heezemans (winnaar Culture Comedy Award 2011). Winnaar van de juryprijs van de editie 2016 was Benjamin van der Velden, Hassan El Rahaui won de publieksprijs.

Categorie: Festivals | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...