www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Nieuw seizoen van RAMBAM met Yora Rienstra

Vanavond start het vijfde seizoen van RAMBAM. NPO3, 21.50 uur. Een nieuw gezicht daarbij is cabaretiere Yora Rienstra.

RAMBAM probeert op creatieve wijze te onderzoeken of bepaalde zaken wel eerlijk zijn. Als zaken aan het licht komen die niet in de haak zijn, slaan de makers van RAMBAM altijd met ongelijke munt terug. In het programma worden consumentenzaken op experimentele, humoristische en confronterende wijze behandeld. Bedrijven en personen worden in de val gelokt en er wordt gewerkt met verborgen camera’s.

Vanavond belooft al een interessante aflevering te worden. De website Doktersonline, gevestigd op CuraƧao, verloor vandaag een kort geding om de uitzending tegen te houden. Bij Doktersonline kunnen Nederlanders digitaal medicijnen kopen. Daarbij vindt volgens Rambam lang niet voldoende toezicht plaats.

Categorie: Op tv | Meer over: ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.