www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Toon Hermans hommage in Brussel

Ook in Vlaanderen zal er, na de Nekka Nacht in april dit jaar, een eerbetoon aan Toon Hermans georganiseerd worden.

Cultuurhuis deBuren organiseert op 15 november “Toon Hermans 100” in de Nederlandse ambassade in Brussel. Gespreksleider Karel Michiels, comedy- en cabaretrecensent voor De Standaard, ontvangt verschillende kenners van het leven en werk van Toon: Herman Van Hove, Jacques Klöters, Lisa Wade (cum laude afgestudeerd op Toon Hermans) en Toon’s jongste zoon, Gaby Hermans, komen langs. Acteur Gene Bervoets zal teksten van Toon voorlezen. En op groot scherm worden sketch- en liedjesmontages en private archiefbeelden getoond.

Toegang is gratis.

Meer info:
Toon Hermans 100

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...