nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Gaby Hermans, Funda Müjde, André van Duin

Gaby Hermans in het radioprogramma Nooit meer slapen. Al op jonge leeftijd begon hij met fotograferen, en zijn vader Toon Hermans kroonde hem tot officieuze huisfotograaf. In het fotoboek ‘Toon Hermans: Album van een zoon’ toont hij de bijzondere wereld rondom zijn vader. In de rubriek Open Kaart beantwoordt Gaby persoonlijke vragen over leven en werk.
12 nov 2016

Funda Müjde in het radioprogramma Nooit meer slapen. In 2007 overleefde Funda Müjde een zwaar verkeersongeluk waardoor ze in een rolstoel belandde. Zeven jaar later besloot ze van Amsterdam naar Istanboel te reizen.. op de fiets. In haar voorstelling ‘Funda Draait Door’ geeft de actrice en cabaretière een kijkje in het échte leven van een rolstoelgebruiker, en vertelt ze over de tocht naar Istanboel. In de rubriek Open Kaart beantwoordt Funda persoonlijke vragen over leven en werk.
10 nov 2016

André van Duin in de ochtendshow met Lindo op 100%NL, o.a. over zijn album met Sonneveld-liedjes.
10 nov 2016 (deel I)
10 nov 2016 (deel II)
10 nov 2016 (deel III)

Categorie: Multimedia | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...