www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Xander De Rycke, Jandino Asporaat, Johan Verminnen, Wannes Cappelle

Xander De Rycke heeft zijn tournee van zijn theatershow “Houdt het voor bekeken” beëindigd. De volledige voorstelling zal vanaf 6 december gratis te bekijken zijn op zijn website.
www.hhvb.be

Volgende maand beginnen de opnames van “Alles mag op zondag”, het tv-programma met de schuine vloer met Jandino Asporaat, Gerard Joling en Gordon. Het programma werd eerder al op vrijdag en zaterdag uitgezonden en heette toen respectievelijk “Alles mag op vrijdag” en “Alles mag op zaterdag”. De uitzendingen zijn in 2017.
tv-opnames “Alles mag op zondag”

Op 18 en 19 november vindt in Brussel “Zwijgstil” plaats, een uniek festival dat volledig om geluiden en luisteren draait. Er worden verschillende activiteiten hierrrond georganiseerd en één hiervan is een gespreksnamiddag over de de evolutie van het Nederlandstalige lied. Presentator Jan Hautekiet ontvangt de Vlaamse kleinkunstzanger Johan Verminnen en zal samen met hem hierover praten. Ook Wannes Cappelle en muzikant Wouter Berlaen nemen deel aan deze gespreksnamiddag.
Zwijgstil

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...