www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Hans Liberg stopt met theater

Hans Liberg stopt na dit seizoen met theatermaken en last naar eigen zeggen een ‘pit-stop’ in. Liberg, die momenteel in de theaters staat met de try-out van zijn nieuwe show “Trálálálá voor iederéén!!”, staat al 35 jaar vrijwel non-stop op de planken. Ook treedt hij vaak op in het buitenland, o.a. in Duitsland, Engeland, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Het voorlopig laatste optreden zal op 3 mei 2017 in Theater De Flint in Amersfoort zijn. Liberg wil zich in de toekomst gaan toeleggen op andere zaken zoals muziek (hij heeft immers muziekwetenschap gestudeerd) en de beeldende kunst.

Categorie: Divers | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...