www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Toon Hermans foto-tentoonstelling in het Mariapark in Sittard

hermansgaby-mietcol

Op 9 december opent Gaby Hermans in het Mariapark in Sittard een fototentoonstelling over Toon Hermans. Gaby Hermans (foto) is de jongste zoon van Toon en bracht onlangs het fotoboek “Toon Hermans: Album van een zoon” uit met allemaal mooie foto’s uit zijn privéarchief over het leven van zijn vader.

In deze tentoonstelling exposeert Gaby een selectie foto’s uit dit boek: van vakantie in Gstaad tot backstage in het theater en van Toon thuis aan het werk tot officiële portretfoto’s. De foto’s geven een intieme inkijk in de leefwereld van Nederlands bekendste cabaretier.

De tentoonstelling is geopend van dinsdag t.e.m. zondag en dit van 11.00 tot 17.00. Entree bedraagt 2,50 euro. De tentoonstelling zal lopen t.e.m. 8 januari.

Meer info:
www.toonthuis.nl

foto: Miet Col

Categorie: Divers | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...