www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Cabaretieres versus comedians in nieuw televisieprogramma Beste Vrienden

Maandag 28 november start het nieuwe programma ‘Beste vrienden’ op NPO3, 20.30 uur. In iedere aflevering reist Klaas van Kruistum met twee duo’s die al jaren hechte vrienden zijn naar een prachtige Europese bestemming, waar ze tegenover elkaar komen te staan in drie spelonderdelen.

In de eerste aflevering nemen cabaretieres Carolien Borgers en Eva Crutzen het op tegen comedians Nabil Alouad Ayad en Rayen Panday.

Ze reizen naar Dalmatië in Kroatië. De laatste jaren is deze regio vooral bekend geworden als idyllisch decor van de hitserie Game of Thrones, nu is dit het strijdtoneel van Beste Vrienden. Zo moeten ze in de stad Trogir Dalmatiërs opsporen en nemen ze met locals een filmscène op bij de vermaarde Krka watervallen. De laatste, ultieme test leidt de duo’s door de haven en de middeleeuwse stad Sibenik aan de Adriatische kust. Het vriendenkoppel dat Klaas als eerste in het Kasteel van Sint Michaël weet te bereiken mag zich Beste Vrienden noemen.

foto: KRO-NCRV

Categorie: Op tv | Meer over: , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.