www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Plien en Bianca met Droog Brood in het theater

Plien en Bianca gaan samen met Droog Brood een theatervoorstelling spelen.

Beide duo’s zullen samen in de theaterkomedie “Slippers” te zien zijn. Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman spelen de vrouwelijke hoofdrollen, Peter van de Witte en Bas Hoeflaak van het voormalige cabaretduo Droog Brood nemen de mannelijke hoofdrollen voor hun rekening.

“Slippers” is een stuk van de Britse auteur Alan Ayckbourn, die in deze komedie een vergrootglas boven ons menselijk gestuntel houdt. Geen andere auteur kan met zoveel humor en compassie het eeuwige misverstand tussen man en vrouw schetsen. Het verhaal gaat over een jonger en een ouder stel dat elkaar onder vreemde omstandigheden ontmoet en dat veel voor elkaar verborgen houdt.

“Slippers” zal exclusief te zien zijn in het Amsterdamse DeLaMar Theater. De première is op donderdag 20 april 2017. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.

Meer info:
www.delamar.nl

foto: Piek

Categorie: Divers | Meer over: , , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...