nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

De Lama’s back in action – november 2017 in Ziggo Dome

Tijl Beckand, Jeroen van Koningsbrugge, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer keren terug als De Lama’s! In november 2017 brengen zij onder leiding van Patrick Lodiers hun improvisatietoneel naar Ziggo Dome!

In 2004 begon BNN met De Lama’s op televisie, gebaseerd op het Britse programma ‘Whose line is it anyway’. De show bleek een onmiddellijk succes, werd in het eerste seizoen al genomineerd voor de Gouden Televizier-ring en won de prijs in 2006. Op 4 april 2008 verrassten ze fan en vijand met het besluit om te stoppen op TV en in het theater. Bijna tien jaar later zijn ze terug in de laatste bezetting.

Voor meer info:
delamasbackinaction.nl

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: , , , , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.