www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Van het boekenfront: Joost Vandecasteele

Joost Vandecasteele heeft een nieuwe roman geschreven, “Bella”. Deze roman ontstond als een luidop voor te lezen boek, uit de ambitie om literatuur weer spannend en urgent te maken.

“Bella” is het verhaal van een meisje, geboren net na het Tijdperk van de Grote Twijfel, dwalend over de Superduper Snelweg, de strook asfalt gegoten over de evenaar. Het is een waanzinnig verhaal geworden, vol fantastische verzinsels, zoals pillen om ego├»sme op te wekken, veel te beleefde ruimtewezens en een pas ontdekte god met een lispel. “Bella” is ook een krankzinnige lachspiegel die je de vraag stelt waarom je eigenlijk lacht, alsook een groteske glazen bol die een toekomst voorspelt die vlak om de hoek ligt. De roman is zo mix tussen sciencefiction en stand-up comedy geworden.

“Bella” verschijnt in april bij uitgeverij Lebowski.
Bella

Categorie: Van het boekenfront | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...