www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Inschrijving Cristenhusz Theaterprijs geopend

De inschrijving voor de Cristenhusz Theaterprijs is geopend. De doelstelling van deze prijs is stimulatie en ontwikkeling van jeugdig talent in alle theatrale disciplines in Salland en Twente: cabaret, muziek, theater of dans. De prijs is een tweejaarlijkse verkiezing, genoemd naar schrijver/musicus Geert Christenhusz.

Er zijn twee categorieën: beloften (12 tot en met 18 jaar) en talenten (19 tot en met 25). In het comité van aanbeveling zitten o.a. Herman Finkers, Paul van Vliet en André Manuel. De winnaars krijgen een geldprijs (1000 euro voor de talenten, 750 euro voor de beloften) en een beeldje.

De voorrondes vinden volgend jaar plaats in Almelo, Deventer en Enschede (de data worden later nog bekend gemaakt). De finale is op 22 november in Stadstheater de Bond in Oldenzaal.

Meer info:
www.christenhusztheaterprijs.nl

Categorie: Prijzenfestival | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...