nieuws  voorpagina | archief | volg ons via mastodon.social/@zwartekat Instagram Spotify Twitter Mastodon Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Liesbeth List, De Lama’s, Toon Hermans, Martin van Waardenberg

Liesbeth List krijgt haar eigen stadswandeling ter ere van haar 75ste verjaardag: wandelgids en kleinkunstkenner Daan Bartels neemt belangstellenden mee langs plekken waar List jarenlang woonde en werkte.
Meer info:
Liesbeth List wandeling

De Lama’s hebben een derde show aangekondigd in de Ziggo Dome. De verkoop is inmiddels van start gegaan.
www.ziggodome.nl

L1 radio zendt op 17 december, de 100ste geboortedag van Toon Hermans, van 15.00 tot 17.00 uur de Toon Top Twintig uit. Dit zijn de twintig populairste Toon Hermans-fragmenten volgens de luisteraars van L1.
Toon Top Twintig

Martin van Waardenberg heeft zijn eigen kledinglijn gekregen. Uit handen van de twee mannen achter het label Nultien en bedenker Leonardo ontving hij in de winkel van het kledingmerk het eerste shirt en trui.
meer info

Categorie: Divers | Meer over: , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...