nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Doro Siepelprijs, Adriaan Van Den Hoof, Bert Visscher, Geert Hoste

De gemeente Rotterdam heeft de jaarlijkse Doro Siepelprijs ingesteld, voor culturele organisaties die zich hard maken voor het aantrekken van nieuwe groepen bezoekers. De prijs is vernoemd naar Doro Siepel die van 2006 tot haar overlijden in 2016 directeur was van Theater Zuidplein.
meer info
motie Doro Siepelprijs

Adriaan Van Den Hoof zal een van de gastpresentatoren zijn van ‘De 1000 klassiekers zijn van iedereen’, de top 1000 die Radio 2 (BE) uitzendt tussen Kerst en Nieuwjaar. Deze gastpresentatoren zullen de vaste Radio 2-presentatoren assisteren. Andere gastpresentatoren zijn o.a. Bart Peeters en Tom Waes.
De 1000 klassiekers

Bert Visscher heeft donderdag de officiële opening verricht van Diabeter Groningen. Daar zullen kinderartsen, diabetesverpleegkundigen en diëtisten van het UMCG en het Martini Ziekenhuis voortaan samenwerken als 1 gespecialiseerd diabetesteam.
meer info

De Vlaamse cabaretier Geert Hoste trekt dit jaar niet met een oudejaarsconférence langs de zalen. Ook op tv zal er geen conférence van hem te zien zijn. Maar speciaal voor Radio 2 (BE) zal hij op 1 januari zijn licht laten schijnen over 2016. Luisteraars kunnen hiervoor tips geven via de site van Radio 2. Het resultaat kan je op 1 januari om 12 uur horen.
www.radio2.be

Categorie: Divers, Prijzenfestival | Meer over: , , , , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...