www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Paul van Vliet show “Zondag in Den Haag” uit op DVD

De vorige theatershow van Paul van Vliet, “Zondag in Den Haag”, is verschenen op DVD. Van Vliet speelde deze show drie seizoenen lang in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag. In deze one-man show bracht Van Vliet zowel oud oud als nieuw materiaal.

Als bonus op deze DVD staat ook de documentaire van MAX, “Er is nog zoveel niet gezegd”. In het jaar dat Paul van Vliet tachtig werd, volgde zijn stiefdochter Laurien Hugas hem op de voet. De documentaire vertelt het verhaal van een creatieve, vitale en energieke man van 80 die haast heeft. Een filmisch portret van een bevlogen man in een bewogen jaar.

“Zondag in Den Haag” is verkrijgbaar via de website van Paul van Vliet.
www.paulvanvliet.nl

Categorie: DVD | Meer over:
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...