www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Kort: Lenette van Dongen, Bas Hoeflaak, Philippe Geubels

Vrijdag 9 december is Lenette van Dongen te gast in Landinwaarts van de NTR. Ze deelt haar passie voor het Concertgebouw in Amsterdam met Dieuwertje Blok en vertelt over haar vlucht uit de grote stad uit naar een klein dorp aan zee waar ze rust, natuur en nieuw geluk vond. NPO2, 19.20 uur.

Bas Hoeflaak gaat de rol van premiejager spelen in de nieuwe familievoorstelling ‘Snorro’. Dit wordt een vrolijk en visueel theaterspektakel met veel nieuwe liedjes, spannende degengevechten, dartelende balletklasjes en aanstekelijke Mexicaanse live muziek.

Philippe Geubels doet op 11 december mee aan Laps for Life op het circuit in Zolder (BE). Hier kan je meerijden met een ervaren racepiloot of een bekende Vlaming, waaronder ook Geubels. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel, Music for Life.
Meer info:
www.lapsforlife.be

Categorie: Divers, Op tv | Meer over: , ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...