www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Wintervertellingen van TVL

Analoog met de zomervertellingen, waarbij een cabaretier op een openluchtlocatie het publiek entertaint met een uurtje comedy, organiseert de Vlaamse regionale omroep TVL twee winteredities van de vertellingen.

Op 14 december treedt Raf Coppens op bij de kiosk in Zonhoven op. Bij regenweer gaat het optreden door in de evenementenhal Den Dijk. Op 21 december is het de beurt aan Bert Gabriëls, die bij Kasteel d’ Aspremont-Lynden in Oud-Rekem (Lanaken) zal optreden.

Toegang en biertje zijn gratis, maar bezoekers moeten wel hun eigen stoeltje meebrengen.

Meer info:
Wintervertellingen

Categorie: Extra voorstelling | Meer over: ,
Over flappie
Ik heb kerstavond 1961 helaas niet gehaald...