www.zwartekat.nl - Verzamelpunt voor cabaret en stand-up comedy
nieuws  voorpagina | archief | volg ons via twitter.com/zwartekat Instagram Spotify Twitter Facebook Youtube
Nieuws

Terugluisteren: Henry van Loon, Jandino Asporaat, Jacques Klöters

Henry van Loon bij Kunststof radio.
12 dec 2016

Jandino Asporaat bij Ekdom In De Ochtend over zijn show met Najib in de Kuip.
12 dec 2016

Jacques Klöters in de Nieuwsshow op Radio 1 over onbekende liedjes van Toon Hermans. Klöters vond de bladmuziek van deze liedjes – Hermans had immers plannen om een musical te schrijven. Het zijn echte oorwurmen, aldus Klöters.
10 dec 2016

Jacques Klöters maakte een biografie over Toon Hermans en onderhield een vriendschap met de man die volgende week 100 jaar zou zijn geworden. Ook schreef hij teksten voor andere bekende artiesten zoals Adele Bloemendaal en Karin Bloemen. Hij begon als cabaretier in Don Quishocking, en groeide in de programma’s Andermans Veren en De Sandwich uit tot chroniqueur van de Nederlandse kleinkunst. Klöters was te gast bij Langs de Lijn En Omstreken. Want hij heeft een nieuw boek: Voorwaarts Leven, achterwaarts begrijpen.
9 dec 2016

Categorie: Multimedia | Meer over: , ,
Richard van Bilsen. Eindbaas Zwartekat.nl.